De Kommensaal: daar komt de bruid!

Ben je al op je knieën gegaan of heb je al je ja-woord gegeven, dan kan de voorpret van jullie trouwdag beginnen. Een van de eerste dingen die er geregeld moet worden is het vaststellen van een trouwdatum en een locatie. En over dat laatste wil ik het even met je hebben. Want waarschijnlijk zie je al snel de bomen door het bos niet meer. Locaties genoeg zal je denken, maar waar zit nou die ene, speciale locatie waar jij van droomt? In Lathum! Aan de Lathumse plas, aan de rand van het pittoreske plaatsje Lathum.

Stijlvolle ambiance

De Kommensaal is een oude boerderij die in ere is hersteld. En hoe! Je kijkt niet snel over het pand heen met zijn authentieke gele kleur. Met zijn grote terras waar je uit kijkt over de Lathumse plas. Eenmaal binnen zal je je verrassen over de geweldige sfeer in De Kommensaal. Luxe uitstraling met een knusse touch. Gezellig dankzij de originele details die angstvallig bewaard zijn gebleven, zoals de wijnkelder. We zullen het snel met elkaar eens zijn: De Kommensaal is een uiterst sfeervolle locatie, voorzien van alle gemakken en met uiterst gastvriendelijk personeel.

Hoe wil jij de dag hebben?

De Kommensaal beschikt over verschillende zalen. Een intieme zaal waar het officiële ja-woord kan worden uitgesproken. Want De Kommensaal is nl. een officiële trouwlocatie. Een feestzaal waar de voetjes van de vloer kunnen met een podium voor dj, orkest of band. De authentieke toog waar de dranken worden verstrekt. Een privé patio waar bij mooi weer buiten in de zon kan worden gefeest. Volop parkeerruimte voor je gasten en toegankelijk voor mindervaliden. En dan de drankjes, hapjes en eventueel de maaltijden. Zeg het maar, hoe wil je het hebben? De medewerkers doen niets liever dan bij te dragen aan de mooiste dag van jouw leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *