Eten & Drinken in de achterhoek

In de achterhoek is een enorm aanbod van goede restaurants. Door de mooie streekproducten maar ook wild is het een geliefd gebied om heerlijk te eten. Elk restaurant heeft natuurlijk zijn eigen expertise en gebruikt ook zijn eigen kaart met mooie streekproducten. Naast restaurants zijn er ook bistro’s, brasseries, eetsafe’s en lunchrooms te vinden.

Wild eten in de achterhoek

Van medio oktober tot januari is het wildseizoen in de achterhoek en hier zijn verschillende restaurants met eigen arrangementen helemaal op afgestemd. Of u nu een 3 gangen menu of een wildproeverij wilt gaan proberen er is volop keuze.

Theetuinen

Er zijn in de achterhoek verschillende leuke theetuinen te vinden waar je van de rust en de natuur kunt genieten van een heerlijk drankje. Koffie, thee of gezonde drankjes worden hier vaak op een leuke manier geserveerd. Vaak kunt u ook wel een lunch of tussendoortje krijgen die vaak met mooie streekproducten of eigen producten wordt gemaakt. Bent u onderweg van een mooie wandelroute en of fietsroute en komt u langs een theetuin. Neem er dan zeker eens de tijd voor om hier aan te gaan.

Tip: Bekijk ook eens Restaurant de Kommensaal voor de lekkerste gerechten en unieke locatie in de achterhoek.