Restaurant Bij Welling Duiven geopend

Onlangs is er een nieuw leuk restaurant bij Welling Duiven geopend in het centrum van het gezellige dorp Duiven. Het van origine dorpje heeft vele gezellige winkeltjes op een nieuw en gerenoveerd dorpscentrum. Met een centrale ligging aan de IJssel kunt u hier volop in de directe omgeving genieten van natuur en folklore. Duiven ligt tussen Arnhem en Zevenaar langs de A12 naar Duitsland, maar ook op steenworp afstand van Arnhem. Er zijn dus zeker veel mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Grand café bij Welling Duiven is een plek om even heerlijk te lunchen en te genieten van de omgeving van Duiven.

Catering bij Welling Duiven

Wanneer u door bij Welling Duiven een feestje wilt laten organiseren of een BBQ wilt huren is dat ook geen probleem. Als gerenommeerd cateraar in de regio is er veel mogelijk. Wanneer u geen omkijken wilt hebben aan de drank en hapjes van uw feestje thuis dan kan bij Welling Duiven dit zeker voor u regelen. Ook een buffet met bijbehorende drank en eventueel bediening is mogelijk. Wanneer er overigens een BBQ wordt gehuurd dan kunt u naast het vlees en drank ook salades en andere heerlijke gerechten bestellen. Overigens wordt alles netjes bezorgd en de volgende dag wordt alles weer opgehaald. Ook borden, glazen en bestek kan worden afgenomen en vies worden ingeleverd.

Bedrijfsarrangementen

Wanneer u met uw bedrijf een borrel wilt gaan organiseren dan is het zeker ook handig om te weten dat u bij Welling Duiven ook eenvoudig een buffet kunt regelen. Naast de mogelijkheden voor verschillende soorten buffetten kunt u ook voor een vergadering of bijeenkomst de hapjes laten bezorgen. Handig dus als u een bedrijfsfeest wilt organiseren maar verder geen omkijken wilt hebben aan de drankjes en de hapjes. Heeft u een mooie locatie in de omgeving van Duiven in gedachte dan helpen wij u graag met de catering. Ook bij in binnen het bedrijf is dit mogelijk met veel faciliteiten voor verhuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *